LIGNON SCANDINAVIA

- VÅGA VARA ANNORLUNDA 

Lignon scandinavia


Nu har Lignon Custom kommit till Scandinavium för att visa upp sin passion till Defenders.


Genom att köpa lågmilade defenders i södra Europa kan vi garantera fina underreden där bilarna ej har körts på saltvägar. För att sedan restaurera dessa fina objekt till något utöver det vanliga.


För dem som uppskattar sällsynthet i sin mest autentiska form, erbjuder Lignon Custom en oöverträffad anpassningstjänst för Land Rover Defender.Företagets kärna ligger i södra Frankrike 26800 Étoile-sur-Rhône.


Upptäck en värld utan begränsningar eller begränsningar i samarbete med noggrant utvalda passionerade hantverkare.


Tack vare sin erfarenhet inom know-how och den senaste generationens utrustning kommer vårt team att stå till ert förfogande under hela den kreativa processen för att förverkliga era idéer – utan kompromisser.Skapa ett mästerverk med slående färgkombinationer, handgjorda detaljer och ädla material på vår hemsida.


Har ni funderingar gällande anpassningsbara Defender får ni gärna klicka på länken som för er till en sida på hemsidan med exempel på hur man skulle vilja ha sin Defender.


https://www.lignonautomobilesdefender.com/sv/customisationsurmesure


Gå även gärna in på vår hemsida för att se hur vi bygger, restaurerar bilarna och även våra tidigare

prestationer.


https://www.lignonautomobilesdefender.com/sv

Med mer än 30 års erfarenhet kan vi säga att Defenders som vi arbetar med representerar vad vi gillar att göra, att köpa, underhålla, restaurera, förbereda och omvandla dessa "kuber" till riktiga konstverk, bli en solid investering och erbjuda ojämförlig njutning..